Bu Blogda Ara

17 Haziran 2009 Çarşamba

Merhaba


Ve sonunda :)
Eğer yanlış hatıramıyorsam bundan 6 - 7 sene evel "Yatış Ekibi" isimli bir internet sitesi kurup, o zamanlar yaptığımız gezme tozmaları, aktiviteleri, gördüklerimizi, kısacası olan biten ne varsa resimleriyle birlikte siteye koymayı ciddi olarak düşünüyorduk. Fakat nedense bir türlü hayata geçiremedik ve ekip dağıldı, bu fikir de kaynadı gitti.
Son zamanlarda sıklıkla blog okumaya başlamıştım ve aniden çizgi filmlerdeki ampul yanma modeli bende de oldu, girip şu Blogger.com dan bir de ben adres alayım dedim, sonra da ilk satırlarımı yazmaya başladım.
Bundan böyle Herşeyi Bilen Adam olarak buradan sizlerle bildiklerimi paylaşmaya başlıyorum, şimdilik görüşmek üzere diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum..

3 yorum:

  1. Merhabalar Ben M. Erdinç,

    Öncelikle belirtmeliyim ki, "Yatış Ekibi" nin Başkanı ben oluyorum. Yıllar önce daimi olarak başkan seçilmiştim.

    En sonunda Ilkay' ın namı-ı diğer Firstmoon' un böyle bir blog açmasından duyduğum memnuniyeti belirtmek istedim. Gerçekten her gun istisnasız İlkay' a basvururum ve mutlaka en doğru cvbı verir. Daha geçtiğimiz hafta, Bodrum ve Çeşme konusunda bana inanılmaz tavsiyelerde bulundu. Herşeyi ama herşeyi bilebiliyor. En son sorduğum bir bayan gözlüğü konusunu bildi ya "Pes artık İlkay" dedim.
    Bizim İlkay böyledir işte.
    Heyecanla beliyorum gelişmeleri..........
    M.Erdinç Cantekinler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben Fatih Kaya,

    Evet arkadaşlar arkadaşım diye demiyorum bu nam-ı diğer firstmoon gerçekten bı işin duaeyeni diyebilirim. Etrafımızdaki olup biteni bırak olacaklarıda bilen adam haline geldi biz bu işin nereye varacağını merak ediyoruz ama en güzeli dünyada milyarlarca web sitesi varsa at hepsini gitsin derim. Siz siz olun sakın müptelası olmayın ve sakın sokağa çıkmadan son bir kez göz atmadan çıkmayın. Tüm meraklllara hayırlı olsun. TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE, TEŞEKKÜRLER YURDUMUN İNSANI !

    YanıtlaSil
  3. ilkay bu site calisiyor mu? cook uzun zaman oldu.. Ben Emel Ozkan (Erdogan)... Annenler nasillar.. Ebru ya cok selamlar benden/...Amerikadan selamlar.... (emel_erdogann@yahoo.com)

    YanıtlaSil