Bu Blogda Ara

1 Mart 2011 Salı

Fiat 500 by Gucci




Dünyalar şirini Fiat 500 şimdi de moda devi Gucci ile birlikte yeni bir modele imza atmış. Yanda resimlerini gördüğünüz alet, Gucci tarafından özel olarak yeniden tasarlanmış ve marka imajını yansıtan dokunuşlar yapılmış.
Örnekse dış kasada Gucci' nin klasik renklerinden oluşan şerit yer alıyor, aynı şekilde emniyet kemerleri de bu kurumsal renklerden oluşan şeritler olarak düşünülmüş. Özel tasarımlı çift renk deri koltuklar yine aynı şekilde Gucci' nin logosundan oluşuyor ve son olarak da kapı kolunun hemen üzerinde yer alan çıtada kromaj harflerle Gucci logosu kullanılmış.
Araba zaten sempatik tasarımıyla dikkat çekiyor ama bana yetmez, biraz da sinyalci olsun derseniz tercih edilebilir derim. Fakat bana kalırsa fazla sinyalci! Laf aramızda Fiat 500 ün bu versiyonu Romatik Issız' a yakışır, özellikle beyaz renk alsın derim, hem daha sinyal hem de sunroof yerine açılır cam tavan var, tadından yenmez..
Bu arada eğer isterseniz 3000 pound fark verip bir Gucci çanta, istediğiniz bir Gucci deri ürünü (cüzdan, ajanda vs.), gözlük, bir tshirt ve saatten oluşan moda paketini de alabiliyorsunuz aklınızda olsun.
Türkiye' ye gelir mi bilinmez ama eğer gelirse Renault 19 Beymen Club versiyonundan çok daha iyi bir seçim olacağı kesin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder