Bu Blogda Ara

23 Ocak 2011 Pazar

Alo Vale


İnternette gezinirken rastladığım ve son derece faydalı olduğunu düşündüğüm bir hizmeti paylaşmak istiyorum sizinle.
Özellikle alkol alınacak dışarı çıkmalarda araba almak hem kaza yapma olasılığını büyük ölçüde arttırması dolayısıyla gereksiz, bunun yanında kaza olmasa bile muhtemel bir çevirmede sobelenme sonucu ehliyetin 6 ay gitmesine yol açıyor. Ehliyetin haricinde yanında okkalı bir para cezası da cabası.
Bu girişimci arkadaşlar güzel bir hizmet başlatmışlar, şimdilik sadece İstanbul' a yönelik ama gelişmeye açık görünüyor. Diyelim ki yemeğe çıktığınız veya gece eğlencedesiniz, alkolün gözüne gözüne vurdunuz, kafa oldu kelle, bünyede kan ve alkol oranı eşitlendi. E haliyle araba kullanmak büyük risk. Arıyorsunuz 0533 634 96 96 numaralı cep telefonunu saat kaç olursa olsun, hangi semtte olursanız olun kendi motosikletleriyle bulunduğunuz yere geliyorlar, motosiklet katlanıp bavul oluyor, atıyorlar bagaja geçiyorlar direksiyona sizi istediğiniz yere götürüyorlar, sonra da bagajdan katlanmış motosikletlerini çıkarıp tekrar eski haline getirip atlayıp gidiyorlar.
Rezervasyon yaparsanız istediğiniz saatte hazır bekliyorlar, olmadı bir parça bekliyorsunuz. Ücret tarifesi internet sitelerinde mevcut, incelemenizi tavsiye ederim. Siteye girdiğinizde fotoğraf veren arkadaşın surat ifadesine dikkat!! Sanki gecenin üçünde ara da kafanı gözünü açayım modeli olmuş..
Neyse siz yine de numarayı şimdiden rehbere kaydedin, lazım olacaktır.
Hadi yine iyisiniz, bu kıyağımı da unutmayın ;)

Alo Vale
0533 634 96 96
www.alovale.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder